Unicell bokföringsprogram

Skaffa ett lättanvänt bokföringsprogram via Unicell

Unicell är ett företag som säger sig erbjuda Sveriges lättaste bokföringsprogram för småföretagare. De är därför absolut ett bra val för alla småföretagare som skulle behöva ha lite hjälp med att strukturera upp sin bokföring, för att se till så att den blir gjord på rätt sätt.
Vilka är då Unicell?

Unicell är ett svensk företag som grundades i vår huvudstad Stockholm redan år 1985. De utvecklar på egen hand olika datasystem för ekonomi, bokföring, fakturering, lagerhållning och andra aspekter av verksamheten som småföretagare kan behöva ha hjälp med. De har idag över 15 000 kunder runt om i Europa, och större delen av deras kunder är mindre företag, men även vissa offentliga verksamheter använder Unicells program. De är mycket kunniga inom sitt område och har flera gånger varit först med att ta fram en viss typ av ekonomiprogram, som sedan kopierats av deras konkurrenter.

Varför ska man då välja just Unicells bokföringsprogram eller ekonomiprogram?

För det första är den oerhörda kompetens som finns i företaget en viktig anledning till detta. En annan anledning är dock att deras system är så enkla att använda att man inte behöver vara särskilt kunnig i ekonomi, bokföring eller andra liknande ämnen för att kunna använda systemen. Detta gör att Unicells system även passar bra för totala nybörjare.

Det gör även att du kan komma igång med att använda de program du skaffar av Unicell med en gång, utan att behöva utbilda dig eller andra särskilt mycket i att använda dem. Unicells bokföringsprogram rekommenderas även eftersom Unicell är kända för att ha en mycket bra kundservice mot sina kunder. Stöter du på problem är det därför inga problem alls att få tag på en representant för företaget för att be om hjälp, vilket inte bör underskattas. Unicell vidareutvecklar även hela tiden sina program så att de blir hela tiden bättre.

Sist men inte minst är det ett gott tecken att Unicell låter dig ladda ned hela deras program för att du ska kunna testa det precis som det är. När man provar deras bokföringsprogram är det med andra ord exakt samma program man får till sin dator som när man köper programmet. Hos många andra företag som säljer samma typer av program är det inte så, utan då får man endast prova olika demoversioner.

Hitta rätt Unicell bokföringsprogram för dig

Om du tror att Unicells bokföringsprogram skulle kunna passa dig, rekommenderar vi att du går in på deras hemsida. Där hittar du nämligen mer uförlig information om alla deras program, inklusive bokföringsprogrammen, och kan även ladda ned dem på prov om du vill det. Glöm dock inte att läsa produktbeskrivningen för alla de bokföringsprogram som finns tillgängliga, så att du verkligen väljer rätt program för dig.