Fortnox bokföringsprogram

Internetbaserat ekonomiprogram av Fortnox

Om du som småföretagare tycker att det känns svårt att hålla rätt på allt och veta hur allt gällande ekonomi, löner, fakturering, bokföring och annat ska gå till, är du inte ensam. Så är det för väldigt många småföretagare, och med anledning av detta har det vuxit fram företag som har som affärside att hjälpa företagare med just detta.
Ett sådant företag är Fortnox, som erbjuder små och mellanstora företag Internetbaserade ekonomisystem av olika slag, för att underlätta med just ekonomibiten. Fortnox är verkligen att rekommendera, av flera olika anledningar, om du letar efter passande ekonomiprogram för att göra dina egna ekonomisysslor enklare. I denna artikel kommer vi att gå igenom de viktigaste av dem.

För det första har Fortnox över tio års erfarenhet av att utveckla ekonomisystem av det här slaget, erfarenhet som de drar nytta av löpande, då de gjort det till en vana att hela tiden förbättra alla program. Med anledning av att man jobbat med många småföretag i så många år har de alltså bra koll på vad småföretagare behöver, och det märks även på programmen!

En annan stor fördel är att man kan komma igång med att använda alla Fortnoxs program mycket snabbt. Enligt företaget själva tar det endast 15 minuter, och även om detta kanske ska tas med en nypa salt, framför allt för den som inte är så teknisk av sig, så går det i varje fall betydligt snabbare att komma igång med Fortnoxs program än med de flesta av konkurrenternas.

Vidare satsar Fortnox hårt på säkerheten av alla tjänster, vilket är ett måste då de är nätbaserade. Man kan därför känna sig säker på att tjänsterna får den backup och det skydd som är nödvändigt. Du hittar även mer information om hur exakt detta går till på Fortnox hemsida om detta intresserar dig särskilt.

Dessutom är alla Fortnox program prisvärda, eftersom du betalar en låg löpande månadskostnad för att ha programmen igång, så inga massiva initiala kostnader krävs i början. Du kan vidare alltid lägga till tjänster och program allt eftersom din verksamhet och dina behov växer. Med andra ord är Fortnox och deras program ett av de mest flexibla alternativen på marknaden just nu.

Ett eller flera av Fortnox ekonomiprogram?

I så fall rekommenderar vi att du börjar med att gå in på Fortnox hemsida. Där hittar du nämligen detaljerade beskrivningar av varje tillgänligt program, som vi rekommenderar att du läser igenom noga för att kunna välja vilket som egentligen passar dina behov. Skulle det vara så att du hittar ett system som passar kan du även ta en titt på en webbdemo för att se hur programmet funkar i praktiken, och även ta kontakt med företaget för att skaffa det önskade programmet där.