Edison bokföringsprogram

Så kan ett Edison program hjälpa ditt företag

Edison är ett svenskt företag som utvecklar olika program för att hjälpa företag med deras ekonomi. Deras produkter är allt från bokföringsprogram, som underlättar vid bokföring till löneprogram, ekonomiprogram och faktureringsprogram. Det går med andra ord att hitta de flesta ekonomisystem som ett företag behöver hos Edison. Mest populära är dock Edisons bokföringsprogram.
Edison erbjuder nämligen flera olika bokföringsprogram, så att den som redan har ganska goda kunskaper kring bokföring kan hitta ett program på rätt nivå, men även enklare program, som gör det lätt även för nybörjaren att komma igång. Totalt erbjuder man idag 5 olika bokföringsprogram, och oavsett vilket av dessa man skaffar så får man alltid med 6 månaders serviceavtal med support närhelst man behöver det.

Om man är intresserad av att testa ett av Edisons program har man vidare möjlighet att göra detta gratis under 30 dagar. Detta är att rekommendera för alla som tror att ett program från detta företag skulle kunna passa dem, eftersom det ger dig chansen att bekanta dig med programmet i lugn och ro, för att se om det passar just dina behov.
Du skaffar en demo version av valfritt program genom att gå in på Edisons hemsida och där fylla i lite uppgifter om dig själv, samt om vilket program du vill prova.

Om företaget Edison

Edison grundades redan år 1988, dock under ett annat namn, nämligen Programbyrån. Det första ekonomiprogrammet för företag lanserades redan år 1990 och sedan dess har företaget jobbat hårt på att bygga och förbättra sina program på olika vis. Företaget jobbar i nära samarbete med t.ex. Skattemyndigheten, Bankgirocentralen och andra liknande organisationer för att försäkra sig om att alla företagets produkter håller sig ajour med den senaste utvecklingen. Företaget är baserat i centrala Lund och har mycket gott rykte bland sina användare.