Briljant bokföringsprogram

Ekonomisystemet Briljant för småföretagare

Om du letar efter ett bra ekonomisystem som underlättar i vardagen för dig som är småföretagare är ekonomisystemet Briljant ett mycket bra val. Detta beror på att det är en grupp företagare som utvecklat detta ekonomisystem tillsammans, så de vet mycket väl vad exakt det är man behöver om man är småföretagare. Vidare har ekonomisystemet Briljant varit på banan redan länge, ända sedan år 1994, då det först lanserades. Sedan lanseringen har dock systemet förbättrats flera gånger, och idag har Briljant många nöjda kunder, och deras omsättning växer fortfarande med ungefär 20 % per år, vilket måste sägas vara imponerande.
Briljants ekonomisystem är även bra så tillvida att det passar för en rad olika branscher, medan många av konkurrenternas liknande ekonomisystem är mer branschspecifika. Detta gör detta ekonomisystem till ett bra val framför allt för den som jobbar i en mindre bransch, som ofta inte andra system funkar för.

Eftersom utvecklarna av detta ekonomisystem vet att de flesta småföretagare hellre fokuserar på sin kärnverksamhet och inte på ekonomifunktionerna har de även gjort detta ekonomisystem mycket lätt att använda, och tidsbesparande. Man har därför eliminerat alla onödiga moment och tryckningar som inte är helt nödvändiga i systemet. Genom att välja Briljants ekonomisystem sparar du därför en hel del tid, vilket ger dig mer tid över att utveckla ditt företag på andra sätt.

Det som är det bästa med Briljants ekonomisystem är dock att deras prissättning för programmen är flexibelt och anpassas till de egna behoven. Inget företag är därför för litet för att få lite hjälp av Briljant!

Skaffa Briljants ekonomisystem

Om du tror att Briljants ekonomisystem skulle passa dig, bör du gå in på Briljants hemsida för att hitta mer information om det. Där hittar du även kontaktuppgifter till de säljare som kan hjälpa dig skaffa det. I dagsläget går det nämligen inte att teckna detta ekonomisystem via nätet.