Bokföringsprogram Mac

Ett bra bokföringsprogram kan vara till stor hjälp för en företagare, men om man använder Mac, upptäcker man snabbt att alla bokföringsprogram på marknaden inte fungerar på en Mac. Detta är något som bekymrar många Mac användare, som då givetvis känner att de har färre alternativ än andra, så här kommer lite tips för dig som letar efter ett bokföringsprogram Mac.
Använd sökmotorer

Via sökmotorer kan du hitta flera olika alternativ för bokföringsprogram Mac, så prova alltid att söka efter dessa program. Tänk dock på att det även kan vara bra att läsa recensioner gällande de olika program du hittar på detta vis för att försäkra att du hittar ett bra program och inget annat.

Bokföringsprogram Mac som du förmodligen kommer att hitta på detta vis är:
  • iOrdning
  • Zenconomy
  • Hogia Smart
  • Stelvio

En del leverantörer har faktiskt utvecklat särskilda bokföringsprogram Mac, som de erbjuder vid sidan om sina vanliga bokföringsprogram, då de vet att efterfrågan på detta är stor. Om inte annat, så kan en leverantör som får denna fråga, ofta skicka dig vidare i rätt riktning, till en annan leverantör.

Kolla forum

Även forum, både forum med företagarinriktning och sådana med Mac inriktning, kan vara till hjälp i jakten på ett bokföringsprogram Mac. Så kika gärna in på lämpliga forum och läs diskussioner gällande detta där. Känner du inte till sådana forum själv kan även dessa hittas med hjälp av sökmotorer. Detta har även fördelen att du då kan få läsa vad verkliga personer tycker om de olika programmen som diskuteras.